Tursaansydän

Yhteydenotto

Ensisijaisesti yhteydenotto käy täyttämällä viereisen yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä jäsenhakemuksen. Jos edellä mainitut keinot eivät ole mahdollisia, niin voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: [email protected]. Suoraan sähköpostiin lähetetyn viestin todennäköisyys tulla luetuksi on pienempi suositeltuihin menetelmiin verrattuna.

Tiedosteluun liittyvissä asioissa kehotamme tarkistamaan usein kysytyt kysymykset ennen yhteydenottoa.

Mikäli tunnet jonkun aktiivimme esimerkiksi sosiaalisesta mediasta, voit järjestää liittymishaastattelun myös suoraan hänen kauttaan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä mainituin tavoin.

Luottamuksellisuus ja turvallisuus

Otamme teidän henkilökohtaisten tietojen yksityisyyden ja turvallisuuden erittäin vakavasti. Jos otat yhteyttä meihin erityisen luottamuksellisissa asioissa, huolehdi, että käytät salattua yhteyttä. Vaihtoehtoja ovat jäsenhakemus- ja yhteydenottolomake, sekä PGP-salattu sähköposti.

Luottamuksellista tietoa sisältävät yhteydenotot meihin, joissa on nähtävissä tarve kaksisuuntaiseen viestintään, kannattaa siis salata PGP:llä. Vaihdamme tietysti yhteydenpitotavan turvallisemmaksi kesken asian käsittelyn, jos se nähdään tarpeelliseksi.

PGP-salaus

On suositeltavaa, että olet meihin yhteydessä PGP-salatulla sähköpostilla, tai käytät viereistä yhteydenottolomaketta. Tällä hetkellä käytössä olevan avaimen löydät alhaalta.

Jos käytät PGP:tä viestien salaamiseen tai allekirjoittamiseen, liitäthän mukaan julkisen avaimesi tai linkin avainpalvelimelle, josta avain on saatavilla. Varauduthan myös siihen, että varmistamme avaimen aitouden sovitulla tapaamisella.

Tietoturvan kannalta on suositeltavaa tarkistaa vastaanotetut PGP-avaimet ja olla luottamatta avaimiin, joita ei voida tarkistaa.

PGP-avain

Arkaluontoiset tiedot voidaan salata tällä avaimella, kun meihin ollaan yhteydessä. Voit varmistaa yhteydenpitomme aitouden vertaamalla sen avaimen allekirjoitusta alla mainittuun avaimeen.

Luotu:

Salaus: 4096-bittinen RSA

Sormenjälki: 031E CFD9 3960 53C5 95E1 2C00 1252 15D1 7879 F3B6