Tursaansydän
Tursaansydän

Taistelemme uuden itsenäisyyden puolesta.

Kohti Vapautta!

Kohti Vapautta! on suomalainen kansallissosialistinen kansanliike, joka on syntynyt samannimisen itsenäisyyspäivän mielenosoitusperinteen ympärille. Keväällä 2019 aloitimme aiempia vuosia huomattavasti järjestelmällisemmän toiminnan useissa Suomen kaupungeissa.

Tavoitteemme on kansallissosialistinen isänmaa. Tahdomme lopettaa massamaahanmuuton sekä korjata väestölliset ongelmat, joita aiempi löysä maahanmuuttopolitiikka on aiheuttanut. Tahdomme Suomen, jossa valkoiset suomalaiset eivät pelkää joutuvansa vähemmistöksi.

Tahdomme taloudellisesti omavaraisen hallituksen ja rahajärjestelmän, joka ei ole riippuvainen ulkomaalaisista pankeista. Tahdomme kulttuurillisen uudelleensyntymän, jossa kansalaisten korkeimpia arvoja eivät ole enää rahan ja maineen tavoittelu vaan kunniallisuus, rohkeus ja yhteys kansalliseen verilinjaan. Tahdomme yhteiskunnan, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja taistelee aktiivisesti saastuttamista, turhaa kulutusta ja eläinrääkkäystä vastaan.

Olemme periksi antamattomia, emmekä pelkää kamppailua. Meillä on selkeä kansallissosialistinen ideologia sekä poliittiset päämäärät, jotka tekevät liikkeestämme poikkeuksellisen tiiviin ja määrätietoisen. Olemme ainutlaatuisia siinä, että yhdistämme poliittisen teorian, kamppailulajiharjoittelun ja katutoiminnan. Emme tule myymään periaatteitamme parlamenttipaikkojen toivossa, emmekä lopeta toimintaamme ennen kuin Suomi on jälleen aidosti itsenäinen ja suomalainen.

Liike on kokonaan itsenäinen järjestö, joka tekee yhteistyötä muiden suomalaisten ja eurooppalaisten aatetovereidemme kanssa, mutta yhteistyö ei merkitse sitä, että olisimme jonkinlainen ”verkosto”. Kohti Vapautta! on kansallissosialistinen toimintajärjestö, jolla on omat poliittiset tavoitteet sekä selkeät säännöt aktiiveilleen.

Kohti Vapautta! on järjestö niille, jotka taistelevat päättäväisesti riippumatta siitä, kuinka aggressiivisesti vihollisemme hyökkäävät meitä vastaan. Emme usko toisen posken kääntämiseen, passiivisuuteen tai armon pyytämiseen vastustajilta. Mikäli kansallismielisyys merkitsee sinulle tinkimätöntä kamppailua suomalaisen Suomen puolesta, kannustamme aktivoitumaan jo tänään.