Tursaansydän

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä.

Mikä on Kohti Vapautta! -kansanliike?

Kohti Vapautta! on kansanliike, jonka toiminta käynnistyi Suomessa itsenäisyyspäivänä 2016. Tuolloin suomalaiset kansallissosialistit ja radikaalit kansallismieliset eri järjestötaustoista päättivät tehdä yhteistyötä järjestääkseen avoimesti poliittisen kansallissosialistimarssin. Seuraavina vuosina Kohti Vapautta! -marssit vakiintuivat suomalaiseksi itsenäisyyspäiväperinteeksi.

Vuonna 2019 Kohti Vapautta! -kansanliikkeeseen kuuluneet totesivat, että Suomi tarvitsee kansallissosialistista katutoimintaa, joka ei rajoitu itsenäisyyspäivään vaan jatkuu läpi vuoden. Oivallus johti siihen, että useissa Suomen kaupungeissa toimii nyt aktiivisia Kohti Vapautta! -paikallisryhmiä, jotka värväävät uusia jäseniä sekä järjestävät muun muassa poliittista vaikutustoimintaa, kamppailulajiharjoituksia ja sisäistä koulutusta. Tulevaisuudessa toimintaa tullaan kasvattamaan ja kehittämään entistä monipuolisemmaksi.

Mikä on kansanliikkeen tavoite?

Kansanliikkeen tavoite on kansallissosialistinen isänmaa. Tahdomme lopettaa massamaahanmuuton sekä korjata väestölliset ongelmat, joita aiempi löysä maahanmuuttopolitiikka on aiheuttanut. Tahdomme Suomen, jossa valkoiset suomalaiset eivät pelkää joutuvansa vähemmistöksi.

Tahdomme taloudellisesti omavaraisen hallituksen ja rahajärjestelmän, joka ei ole riippuvainen ulkomaalaisista pankeista. Tahdomme kulttuurillisen uudelleensyntymän, jossa kansalaisten korkeimpia arvoja eivät ole enää rahan ja maineen tavoittelu vaan kunniallisuus, rohkeus ja yhteys kansalliseen verilinjaan. Tahdomme yhteiskunnan, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja taistelee aktiivisesti saastuttamista, turhaa kulutusta ja eläinrääkkäystä vastaan.

Miten aiotte saavuttaa tavoitteenne?

Suomi ja muut EU-maat on korruptoitu viime vuosikymmeninä niin perusteellisesti, ettemme usko, että Suomea voidaan enää äänestää itsenäiseksi. Euroopan unioni, sionistit ja kansainväliset rahoitusmarkkinat eivät aio sallia sitä, että Suomi sulkisi rajansa muukalaisilta, kansallistaisi rahajärjestelmänsä ja rakentaisi aidosti riippumattoman maanpuolustuksen. Kansainvälisen yhteisön painostuskampanjat muun muassa Puolaa, Unkaria, Itävaltaa ja apartheidin aikaista Etelä-Afrikkaa vastaan todistavat tämän.

Kohti Vapautta! -kansanliike valmistautuu uuteen itsenäistymiseen kouluttamalla järkkymättömiä kansallismielisiä toimijoita sekä levittämällä tietoa nyky-yhteiskunnan korruptiosta ja kansallissosialistisesta vaihtoehdosta. Ydinjoukkomme valmistautuu tilanteeseen, jossa poliittinen vallanvaihto tulee mahdolliseksi. Kun esimerkiksi seuraava kansainvälinen finanssikriisi iskee, voivat kansanliikkeen aktiivit käyttää eliitin heikentymistä hyväkseen ja palauttaa poliittisen vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin Suomen kansan käsiin. Mikäli kansallismieliset eivät järjestäydy nyt, eivät he kykene käyttämään tulevia kriisiaikoja hyväkseen.

Kuka voi liittyä kansanliikkeeseen?

16-vuotiaat voivat osallistua matalariskiseen toimintaan. Täysipainoiseksi aktiiveiksi hyväksymme 18 vuotta täyttäneet, joita pidämme luotettavina ja suoraselkäisinä. Emme vaadi täydellisyyttä uusilta jäseniltä, vaan tarjoamme heille koulutusta ja tukea. Älä siis epäröi aktivoitua.

Emme lähtökohtaisesti estä liittymistä ihmisiltä, joilla on aiempia rikostuomioita. Esimerkiksi aiemmat eläinsuojelu- ja seksuaalirikostuomiot ovat kuitenkin ehdottomia esteitä liittymiselle. Kohti Vapautta! -kansanliikkeen aktiivi ei saa käyttää huumeita, pettää puolisoaan tai toimia muutenkaan epäkunniallisesti.

Kuinka kansanliikkeeseen saa yhteyden?

Löydät kaikki tarvittavat tiedot ja voit ottaa meihin suoraan yhteyttä Yhteydenotto -sivulta.

Mikäli tunnet jonkun aktiivimme esimerkiksi sosiaalisesta mediasta, voit järjestää liittymishaastattelun myös suoraan hänen kauttaan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä yllä olevin tavoin.

Missä Suomen osissa kansanliikkeellä on toimintaa?

Meillä on tällä hetkellä aktiivisia paikallisryhmiä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Satakunnassa, Oulussa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Lisäksi meillä on yksittäisiä aktiiveja ja tukijoita lukuisissa muissa kaupungeissa.

Kannustamme toiminnasta kiinnostuneita perustamaan oman paikallisryhmän. Se onnistuu lähettämällä jäsenhakemuksen ja sopimalla tapaamisesta.

Kuinka voin tukea kansanliikettä?

Tällä hetkellä meitä voi tukea lahjoittamalla kryptovaluuttoja. Tulevaisuudessa tulemme myymään myös erilaisia tukituotteita.

Parhain tapa tukea liikettä on kuitenkin hakea aktiivijäseneksi.

Mikä erottaa teidät muista kansallismielisistä järjestöistä?

Olemme periksi antamattomia emmekä pelkää kamppailua. Meillä on myös selkeä kansallissosialistinen ideologia sekä poliittiset päämäärät, jotka tekevät liikkeestämme poikkeuksellisen tiiviin ja määrätietoisen.

Olemme myös ainutlaatuisia siinä, että yhdistämme poliittisen teorian, kamppailulajiharjoittelun ja katutoiminnan. Emme tule myymään periaatteitamme parlamenttipaikkojen toivossa, emmekä lopeta toimintaamme ennen kuin Suomi on jälleen aidosti itsenäinen ja suomalainen.

Teettekö yhteistyötä muiden kansallismielisten järjestöjen kanssa?

Meillä on ollut jo itsenäisyyspäivämarssiperinteen alusta lähtien lukuisia yhteistyökumppaneita niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Näin on myös jatkossa.

Mistä suomalaisuus koostuu mielestänne?

Suomalaisuus koostuu suomalaisten yhteisestä verilinjasta, kielestä, maaperästä, historiasta, kulttuurista sekä velvollisuudentunteesta omaa kansakuntaa kohtaan. Vain suomalaiseen verilinjaan syntynyt ihminen voi olla suomalainen – pelkkä muodollinen kansalaisuus ei ole tarpeeksi.

Toimimme suomalaisen kulttuurin eteen paitsi taistelemalla uuden itsenäisyyden puolesta myös opiskelemalla Eugen Schaumanin, Paavo Susitaipaleen, Lauri Törnin sekä muiden suurten suomalaisten elämää ja ajattelua. Teemme myös selkeän erottelun poliittisen eliitin kannattaman “länsimaalaisen liberalismin” sekä aidon ja erittäin ei-liberaalin suomalaisuuden välille.

Mitä tapahtuu, jos suomalaiset eivät liity kansanliikkeeseen?

Jos suomalaiset eivät ryhdy taistelemaan uuden itsenäisyyden puolesta, tulemme kokemaan asteittaisen kansanmurhan, johon hallituksen väestönvaihtopolitiikka johtaa. Suomen väestönkasvu perustuu tällä hetkellä kokonaan maahanmuuttoon. Samalla kun suomalaisten perhekoot pienenevät, maahanmuuttajat lisääntyvät rajusti. Lopulta suomalaiset korvataan muukalaisilla, ellei nykyistä poliittista järjestelmää vaihdeta kansallissosialismiin.

Suomalaiset taistelevat nyt siis olemassaolostaan, liity mukaan ja täytä velvollisuutesi omaa kansaasi kohtaan!