Tursaansydän

Lauantaina 14.3.2020 Jyväskylässä Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katuaktivismin banderollin ja puheen muodossa. Katso tai lue tapahtumassa pidetty puhe maahanmuuton ympäristövaikutuksista.

Aktivismi on osa viikolla 12 pidetystä kansanmurhakampanjasta, jonka teemana on “Elintasopakolainen — ympäristörikollinen”.

Paina tästä siirtyäksesi videon sivulle.

Arvoisa kuulija, oletko sinä päättänyt jo suorittaa elämäsi tärkeimmän ilmastoteon ja vannoutua vapaaehtoiseen lapsettomuuteen? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti fanaattinen Helsingin Sanomien ja Yleisradion suurkuluttaja. Mikäli nielet valtamedian käskyt purematta, olet päättänyt yhtäältä pidättäytyä lasten tekemisestä ja toisaalta ehkäpä adoptoida tilalle orvon mustasta Afrikasta. Tai jos et sentään adoptoi, niin ainakin olet hankkinut kehitysmaasta kummilapsen, jonka elämää rahoitat säännöllisillä lahjoituksilla.

Mikäli olet erityisen ”hyvä ihminen” lahjoitat rahaa myös hankkeisiin, joiden tavoite on kohottaa kehitysmaiden elintasoa ja teollistumisastetta. Ja tietenkin toivotat Maria Ohisalon rinnalla kaikki elintasoshoppailijat tervetulleiksi Suomeen nyt, kun Turkki uhkaa lähettää miljoona laitonta siirtolaista Eurooppaan. Koska olet ”hyvä ihminen”, hurrasit myös Ohisalolle, kun tämä julisti Suomen voivan jopa sabotoida kreikkalaisten rajavartioiden työtä, jos nämä yrittävät käännyttää yhtäkään laitonta siirtolaisvenettä takaisin merelle.

Ja silti, kaiken tämän jälkeenkin, kerrot potevasi ilmastoahdistusta, arvon ”hyvä ihminen”. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, voidaanko tavoitteitasi sovittaa loogisesti yhteen ilman, että jostain ilmestyy toinen maapallo tarjoamaan alustan poliittisille utopioillesi?

Siirrytään iskulauseiden ja utopian parista hetkeksi yksinkertaisen matematiikan maailmaan. Suomalainen elintaso merkitsee vuosittain noin 9,31 tonnin hiilidioksidipäästöjä per kansalainen.

Kun elintasopakolainen saapuu tänne, hänen hiilijalanjälkensä räjähtää: Se 21-kertaistuu, kun nigerialainen saapuu, 33-kertaistuu, kun afganistanilainen saapuu ja peräti 103-kertaistuu, kun somali saapuu Suomeen! Mitä haastavammalle kansakunnalle sosiaalitoimisto-Suomen ovet avataan, sitä päättäväisemmin voisimme kuvitella ”ilmastoahdistuneiden” protestoivan.

Kummallista kyllä, reaktio on päinvastainen. Ympäristöasia unohtuu välittömästi, kun sosiaalitoimisto-Suomen ovea kolkuttaa tummanpuhuva käsi. Onko tämän hämmästyttävän epäloogisuuden taustalla puhdas typeryys, älyllinen laiskuus vai peräti pahantahtoinen viha suomalaisuutta kohtaan? Jos suomalaisia kannustetaan lapsettomuuteen ympäristön nimissä ja samalla kaikkien elintasopakolaisten majoittamiseen, kyseessähän on lopulta väestönvaihtopolitiikka: Suomalaiset kuolevat sukupuuttoon samalla, kun afrikkalaismaahanmuuttajien lisääntymistä tuetaan avokätisillä Kela-tukiaisilla!

Toisinaan länsimaita vaaditaan myös luopumaan omasta teollisuudesta ilmaston nimissä. Tämä puolestaan johtaa talouden omavaraisuuden rappioon, mikä on edennyt jo nyt lähes terminaalivaiheeseen Suomen EU-jäsenyyden vuoksi. Huoltovarmuus romahtaa, työpaikat katoavat ja meidät pakotetaan riippuvaisiksi ulkomaisesta tuonnista. Olipa kyse väestö- tai talouspolitiikasta, eliitin vaatimukset johtavat aina suomalaisen verenperinnön ja itsenäisyyden tuhoon.

Ruma totuus on yritetty piilottaa tyhjien mantrojen taakse, kuten ”nyt on pakko” ja ”ilmastotekoja”. Minä kuitenkin väitän, ettei meidän ole pakko tehdä kansallista itsemurhaa. Sen sijaan meidän on pakko taistella kansakuntamme myrkyttäjiä vastaan!

Älkää toki ymmärtäkö väärin. Vaikka ivaankin valtamedian ja suurten puolueiden lietsomaa poliittista ilmastohysteriaa, vaatii ympäristö suojelua. EU:sta, ulkomaalaisista suuryhtiöistä ja vihervasemmistolaisesta hallituksesta ei kuitenkaan ole suojelijoiksi. Ne ovat juuri osa ongelmaa!

Vihreiden arvojen nimiin vannovien valtapuolueiden kaksinaismoralismi on iljettävää. Sanna Marin, Maria Ohisalo ja Li Andersson eivät ole ymmärrettävistä syistä pitäneet asiasta kovaa mekkalaa, mutta heidän hallituksensa tukee YK:n investointituomioistuimena tunnettua hanketta. Mikäli hanke saadaan maaliin, esimerkiksi ulkomaiset kaivosyhtiöt voivat tulevaisuudessa haastaa Suomen oikeuteen ”liian tiukkana” pitämänsä ympäristölainsäädännön vuoksi.

Hallituksemme tukeman YK-hankkeen ideana on siis taata se, ettei EU-eliittiä lahjovien megayhtiöiden voitontekoa rajoiteta esimerkiksi luonnonsuojelun nimissä. Pahimmillaan veronmaksajat pakotetaan investointiriitojen päätteeksi pulittamaan miljardikorvauksia ulkomaalaisfirmoille, joiden ympäristörikosten rinnalla Talvivaara kalpenee. Tämäkö on vihreää politiikkaa?

Mitä siis ajatella hallituksesta, joka väittää potevansa ”ilmastoahdistusta” ja joka samaan aikaan on valmis majoittamaan äärettömän määrän elintasopakolaisia Suomeen sekä siirtämään lainsäädäntövallan ulkomaalaisille jättiyhtiöille? Ministeri Andessonia lainaten väitän, että hallituksen ilmastoahdistus on paskapuhetta! Se on vain veruke Suomen väestöllisen, poliittisen ja taloudellisen tuhon oikeuttamiseksi!

Suomalaisen ympäristön tulevaisuus turvataan sulkemalla rajat elintasopakolaisilta sekä korruptoivalta ulkomaalaiselta riistopääomalta. Tällä hetkellä tärkeintä ympäristötaistelua käydäänkin Kreikan rajalla. Tahdomme ilmaista täyden tukemme Kreikan kansalle! Teillä on moraalinen oikeus tehdä kirjaimellisesti mitä tahansa estääksenne tunkeutujien vyöryn Eurooppaan! Olette väestöllisen ja ympäristöllisen taistelun etulinja lännessä! Rajat kiinni, luonto kiittää!