Tursaansydän

Lauantaina 14.3.2020 Jyväskylässä Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katuaktivismin banderollin ja puheen muodossa. Aktivismi on osa alkavaa kansanmurhaviikkoa, jonka teemana on “Elintasopakolainen — ympäristörikollinen”.

Tapahtuman puhe on julkaistu erillisenä artikkelina ja videona.

Paina tästä siirtyäksesi videon sivulle.

Aurinkoisena lauantaina kokoontui joukko aktivisteja Jyväskylän keskustaan toteuttaakseen julkisen tempauksen, jonka iskulause oli “Elintasopakolainen — ympäristörikollinen”. Puheen tarkoituksena oli tuoda esille ristiriidat, joihin väistämättä päädytään kun tarkastellaan nykypäivän “eurooppalaisen” poliittisen johdon tapaa hoitaa maahanmuutto- ja ilmastokysymyksiä.

Puheessa tuotiin esille, että avoimien rajojen politiikan ja ympäristöystävällisen politiikan tavoitteiden toteuttaminen eivät ole yhteensopivia. Esimerkiksi afganistanilaisen saapuessa Suomeen, 33-kertaistuu hänen hiilijalanjälkensä siihen nähden, mikä se olisi jos hän pysyisi kotimaassaan. Samaan aikaan kun suuria määriä kehitysmaalaisia tuodaan Eurooppaan, valkoiset eurooppalaiset aivopestään pitämään lapsettomuutta parhaana “ekotekona”. Moinen toimintatapa ei mielestämme saa aikaan mitään muuta, kuin syntyperäisten eurooppalaisten täydellisen häviämisen ja se on suorastaan oksettavaa!

Aktivistit kerkesivät tuoda viestinsä esille noin puolen tunnin ajan ennen kuin poliisi saapui paikalle kahden partion voimin. Lopulta, resurssipulan keskelläkin, ilmestyi neljä autollista poliittisesti motivoituneita virkamiehiä ahdistelemaan rauhanomaisia kansallissosialisteja. Lopulta poliittinen poliisi (PolPo) keksi mielestään tarpeeksi painavan syyn rauhallisesti sujuneen julkisen aktivismin lopettamiseksi — tempauksen osana oleva kumivene oli heidän mukaansa aivan liian aggressiivinen!

Tämä ilmiselvä poliittisesti motivoitunut päätös ei kuitenkaan pilannut tunnelmaa, sillä loppupäivälle oli järjestetty esitelmä ja kulttuuritapahtuma. Mikäli sinäkin olet sitä mieltä, että valtaeliitin kaksinaamaiselle politiikalle on pantava loppu, on sinunkin aika aktivoitua ja liittyä meidän riveihimme.

Tutustu kansanmurhaviikon uuteen flyeriin täältä.