Tursaansydän

Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivänä 28. helmikuuta kansallismieliset eri puolella Suomea suorittivat banderollitempauksia teemalla “punavihreät = Suomen tuho”.

Myös Porissa kourallinen kansallissosialisteja eri järjestöistä kokoontui Honkaluodon sillalle banderollin sekä Suomen ja Kohti Vapautta! -kansanliikkeen lippujen kera.

Ajankohdan valinta osuikin napakymppiin, sillä perjantairuuhka oli jo päässyt täyteen vauhtiin saadessamme rekvisiitan kasaan. Tunnin kestäneen tempauksen aikana saimme runsaasti tööttäyksiä, ylös kohotettuja nyrkkejä ja peukkuja.

Myös paikallinen vasemmistonuori Jonna Jylhäsaari pysähtyi kysymään mitä banderollissa lukee. Lukutaidoton vasemmistolainen oli myös yllättynyt, kun hänen nimensä oli yleisesti tiedossa, vaikka hän on ollut nimellään ja kasvoillaan mukana Satakunnan vasemmistonuorten toiminnassa jo pitkään. Lyhyeksi jääneen sönkötyksen jälkeen tämä punavihreä taistelija kiirehtikin takaisin saastuttavan katumaasturinsa rattiin. Kuinka työväenluokkaista!

Vielä lähtöäkin tehdessämme ohiajava herrasmies pysähtyi viereemme ja tiedusteli edustamaamme aatemaailmaa. Saatuaan vastaukseksi kansallissosialismin, hän nosti peukkua ja toivotti hyvät päivän jatkot.

Porin kadut kuuluvat kansallissosialisteille!