Tursaansydän

Sunnuntaina 16.2.2020 Oulussa järjestettiin kansallissosialistinen katutapahtuma.

Kylmän kosteasta ja tuulisesta säästä huolimatta joukko Pohjois-Suomen aktiiveja kävi esittämässä kuvallisen vastalauseen huumemyönteisyyttä, homolobbausta sekä sionismia ja sen ylikansallisia lakeijoita kohtaan.

Tapahtumassa esitelty banneri oli Kohti Vapautta! -kansanliikkeen naisjäsenten ideoima ja toteuttama.

Paina tästä siirtyäksesi videon sivulle.

Banneri kiersi Oulun keskustassa Rotuaarin lavalta Mannerheimin-puistoon ja siitä takaisin Valkean kauppakeskuksen eteen. Juliste keräsi monia katseita ja osa ohikulkijoista otti siitä kuvia.

Tämän jälkeen aktiivit siirtyivät kohtaamaan oululaisia, jakaen samalla lentolehtisiä.

Näissä kohtaamisissa käytiin monta hyvää ja antoisaa keskustelua. Oulussa löytyy selvästi kansallismielisiä ja maahanmuuttokriittisiä asukkaita. Reilun vuoden takaiset tapahtumat grooming-ringin paljastuttua olivat edelleen monen ajatuksissa.

Myös päättäjien kädettömyys avointen rajojen politiikalla ja maailman halaaminen maamme toimiessa sosiaalitoimistona, saivat monta kriittistä kommenttia.

Ilahduttava huomio katutapahtumassamme oli se seikka, että poliittinen poliisi (PolPo) loisti poissaolollaan. Näin ollen aktiivit pääsivät rauhassa toteuttamaan sanan- ja kokoontumisvapauttaan ilman häirintää.

Kaiken kaikkiaan päivä oli menestys.

Hyviä keskusteluja, kansallissosialismin ilosanomaa jakaen ja positiivista palautetta siitä saaden.

Aktivoidu sinäkin jo tänään!