Tursaansydän

Pieni ryhmä Kohti Vapautta! -kansanliikkeen aktiiveja järjesti Tampereella holokaustivalheen muistopäivää edeltävänä päivänä katutapahtuman, jossa jaoimme lentolehtisiä kansalaisille, joiden aiheena oli juutalaisten suorittamat rikokset ihmiskuntaa kohtaan.

Paina tästä siirtyäksesi videon sivulle.

Aloitimme aktivismin Asema-aukiolla, missä lehtiset kuluivatkin tehokkaasti siitä huolimatta, että ihmisiä oli näin sunnuntaina suhteellisen vähän liikenteessä. Paikalla kävi myös pari solvauksia huudellutta kommunistia, joista kuvat ohessa. Poliisi tuli hetken kuluttua paikalle esittämään vain pari kysymystä ja jäi sitten valvomaan aktivismia autostaan käsin.

Oltuamme aikamme Asema-aukiolla, päätimme siirtyä jatkamaan aktivismia Keskustorille. Myös siellä vastaanotto oli positiivista ja eräs rouva tulikin antamaan kehut paikalla pidetystä puheesta.Tosin eräs keskellä sunnuntaipäivää kaljaa juova antifa-pariskunta osoitti inhonsa kansallissosialisteja kohtaan heittämällä puolityhjän kaljatölkin maahan, ei kuitenkaan aktivisteja kohti. Lisäksi yksi ”natsit vittuun!” -huuto saatiin kuulla tien toiselta puolelta istuneelta juuri kaupasta tulleelta polviongelmaiselta Suvi Pelkoselta.

Onnistuneen aktivismin päätyttyä otimme vielä kuvamateriaalia Israelin lipun polttamisesta. Tampereen kadut kuuluvat kansallissosialisteille! Liity sinäkin vapaustaisteluun.