Tursaansydän

Joukko Kohti Vapautta! -kansanliikkeen aktiiveja järjesti tänään Tampereella tempauksen niin sanotun vainojen uhrien muistopäivän vuoksi. Julkaisemme nytten tapahtumassa pidetyn puheen, sekä myöhemmin kuvauksen päivän kulusta.

Tammikuun 27. päivä eri puolilla maailmaa vietetään niin sanottua vainojen uhrien muistopäivää. Juhlallisuuksien ytimessä on väite siitä, että kuusi miljoonaa juutalaista olisi murhattu toisen maailmansodan aikana holokaustissa.

Holokausti on uskonto, sillä kansanmurhaväitteen tueksi ei ole esitetty yhtään pitävää todistetta. Tutkijat eivät ole löytäneet tähänkään päivään mennessä yhtään myrkkykaasulla tapetun juutalaisen ruumista. Ei ole myöskään löydetty käskyjä tai suunnitelmia joukkomurhan toteuttamisesta. Auschwitzin ja muiden leirien sisäinen kirjanpito osoittaa, että juutalaiset saivat sodan kurjimpinakin hetkinä saksalaislääkäreiltä hoitoa, joka pelasti lukemattomia henkiä.

Niin sanotut kovat todisteet siis puhuvat holokaustimyyttiä vastaan. Ainoita todisteita holokaustin historiallisuuden puolesta ovat Saksan vihollisvaltioiden propagandajulkaisut sekä niin sanottujen holokaustiselviytyjien silminnäkijäkertomukset, jotka ovat osoittautuneet keskenään ristiriitaisiksi valheiksi. Vihollisvaltiot syyttivät Saksaa täysin samoista rikoksista jo ensimmäisessä maailmansodassa. 22.3.1916 brittisanomalehti The Daily Telegraph julkaisi artikkelin, jossa Saksaa syytettiin perusteettomasti 700 000 serbin ”murhaamisesta kaasukammioissa”. Miksi uskoa toisen maailmansodan propagandaan, kun jo ensimmäisen sodan ”uutiset” paljastuivat valheiksi?

Entäpä silminnäkijät? Suomen tunnetuin holokaustiselviytyjä on juutalainen Nena Kafka, joka on kutsuttu jopa Linnan juhliin taustansa vuoksi. Kafka sai vuosien ajan valehdella suomalaisessa valtamediassa väittäen, että hän pelastui täpärästi Flossenbürgin keskitysleirin ”kaasukammiosta”. Muutama vuosi sitten suomalaiset kansallissosialistit julkaisivat paljastusartikkelin, jossa muistutettiin, ettei Flossenbürgissä ole valtavirtahistorian mukaan kaasukammioita. Kafka ei pyytänyt anteeksi valheitaan. Sen sijaan paljastuksen tehnyt kansallissosialistijärjestö kiellettiin Turun hovioikeuden päätöksellä, koska tuomarin mukaan holokausti on niin ”vakava” aihe, ettei edes siihen liittyviä räikeimpiä valheita saa kyseenalaistaa.

Toki jotkut pitävät holokaustin ”todisteena” myös ”tunnustuksia”, joita saksalaiset sotavangit – muun muassa Rudolf Höss – antoivat. Nämä tunnustukset saatiin silpomalla, hakkaamalla, uhkailemalla ja kiduttamalla saksalaisia ennen Nürnbergin näytösoikeudenkäyntiä. Kun televisio esittää holokaustidokumenttejaan, saksalaisupseerien ”tunnustukset” ovat näkyvästi esillä. Miksi media ei kuitenkaan muistuta, että lausunnot saatiin kiduttamalla, mikä vie tunnustuksilta kaiken uskottavuuden?

Totuus ei pelkää tutkimusta, sanotaan. Euroopan unioni on kuitenkin jo pitkään työstänyt lakia, joka kieltäisi holokaustin epäilemisen koko unionin alueella. Lukuisissa maissa laki on jo voimassa, minkä vuoksi kuvia kumartelemattomia historiantutkijoita viruu vankiloissa kärsimässä useiden vuosien ehdottomia tuomioita. Heidän ainut rikoksensa on se, että he ovat paljastaneet Nena Kafkan kaltaisten niin sanottujen holokaustiselviytyjien valheet.

Erityisen surullinen on 91-vuotiaan saksalaisrouvan, Ursula Haverbeckin tapaus. Viime kuussa isoäiti ei päässyt viettämään joulua perheensä pariin, sillä hänen hakemuksensa päästä vankilasta ehdonalaiseen evättiin. Lähes satavuotias Haverbeck istuu kalterien takana, koska 2017 hän osoitti Auschwitzin sisäiseen kirjanpitoon vedoten, ettei kyseessä ollut murhaleiri vaan työleiri. Jos Auschwitzin tehtävä oli murhata juutalaiset mahdollisimman tehokkaasti, miksi leirillä työskenteli huippuluokan kirurgeja ja muita lääkäreitä, jotka käyttivät mittavia resursseja pelastaakseen työkuntonsa menettäneidenkin juutalaisten hengen?

Haverbeckin sadistinen kohtelu osoittaa, että valtaeliitti Saksassa ja kaikkialla Euroopan unionissa pelkää holokaustivalheen paljastumista. Holokausti on toiminut aatteellisena oikeutuksena lähes kaikelle sotienjälkeiselle politiikalle mantereellamme: Euroopan unionin perustaminen, rajojen avaaminen maahantunkeutujille, pakotettu suvaitsevaisuuskasvatus sekä kansallisaatteen halveksunta. Kaikki suomalaisvastaiset ja suomalaisten poliittista itsemääräämisoikeutta rajoittavat uudistukset perustellaan holokaustilla. Kansallismielisyys johtaa holokaustiuskovien mukaan lopulta miljoonaluokan kansanmurhiin, minkä vuoksi kansallisaate täytyy korvata väkisin globalismilla.

Maailmanhistoria on toki täynnä todellisia holokausteja. Seitsemän miljoonaa palestiinalaista pakolaista on levittäytynyt eri puolille maailmaa, sillä he ja heidän edeltäjänsä joutuivat pakenemaan Irgunin kaltaisia verenhimoisia juutalaisia terroristiryhmiä, jotka perustivat ”Israelin” heti toisen maailmansodan jälkeen. Kansainvälisten pankkiirien rahoittamat ja aseistamat juutalaiset terroristit murhasivat Palestiinassa niin arabeja kuin brittejäkin tavoitteenaan alueen miehittäminen ja etninen puhdistus. He myös onnistuivat. Palestiinalaisten elintila on sittemmin kaventunut vuosi vuodelta. Sionistit yrittävät siirtokuntapolitiikallaan häätää lopulta kaikki ei-juutalaiset alueelta. Rotupuhtautta vaalitaan Israelissa myös maahanmuuttajien pakkosterilisaatioilla ja Dna-testeillä, jotka eivät tulisi kuuloonkaan nyky-Euroopassa.

Heti toisen maailmansodan jälkeen Saksassa itse asiassa oltiin lähellä kokea aito holokausti. Viime marraskuussa israelilainen Haaretz-sanomalehti julkaisi suuren artikkelin Nakam-nimisestä juutalaisesta terroristijärjestöstä, jonka tavoite oli murhata kuusi miljoonaa saksalaista myrkyttämällä elintarvikkeita ja vesijohtoveden. Joku voisi sanoa, ettei tässä ole mitään uutta tai ihmeellistä, sillä juutalaisten kerrotaan myrkyttäneen kaivoja Euroopassa jo keskiajalla. Nakamin terrorin mittakaavan oli kuitenkin määrä olla ennennäkemätön.

Nakam-terroristeja haastatelleen Dina Poratin mukaan he eivät edelleenkään kadu yritystään suorittaa saksalaisten kansanmurha. Nakamin holokaustihanke saksalaisia vastaan sai suoran tuen Israelin silloiselta presidentiltä, Chaim Weizmannilta. Israel on siis kansainvälinen terroristivaltio, jonka ensimmäisiä hankkeita heti perustamisensa jälkeen oli suorittaa kansanmurha valkoisia eurooppalaisia vastaan. Sittemmin Israel on syyllistynyt Lähi-idässä lukuisiin holokausteihin murhaamalla itsenäisyysmielisiä arabeja ja persialaisia muun muassa Libanonissa, Syyriassa ja Iranissa.

Kun Israelin käynnistämät sodat ovat synnyttäneet valtavia pakolaisvirtoja, ovat sionistit pitäneet juutalaisvaltion portit visusti näiltä kiinni. Sen sijaan talousrikollisten johtama Juutalaisten maailmankongressi on vaatinut, että pakolaiset ohjataan Eurooppaan. Täällä paikalliset juutalaisjärjestöt puolestaan väittävät, että toisen maailmansodan ”holokaustin” vuoksi meidän eurooppalaisten velvollisuus on suostua väestönvaihtopolitiikkaan, jossa valkoiset korvataan lopulta arabeilla ja afrikkalaisilla.

Juutalaisten niin sanottu holokausti toisessa maailmansodassa on naurettava valhe. Aidot holokaustit tapahtuivat Palestiinassa, Libanonissa, Syyriassa ja Iranissa – sekä juutalaisten Nakam-terroristien suunnitelmissa myös Saksassa valkoisia saksalaisia vastaan. Nyt meitä uhkaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikalla suoritettu, kaikki länsimaat kattava valkoisten kansanmurha. On aika paljastaa vihollisten valheet ja taistella suomalaisen Suomen puolesta kulttuurimarxismia ja avoimia rajoja vastaan.

Aktivoidu ja liity toimintaamme jo tänään!