Tursaansydän

Vuodenvaihteen jälkeen Kohti Vapautta! -kansanliikkeen aktiiveja kerääntyi Keski-Suomeen harjoittamaan kamppailutaitojaan. Päivä aloitettiin alkulämmittelyllä ja nyrkkeilytekniikan harjoittelulla. Tämän jälkeen siirryttiin treenaamaan käytännöllisiä potkuja. Tekniikkaosion päätteeksi yhdistettiin aiemmat opit sulavaksi ja käytännölliseksi harjoitukseksi.

Pienen tauon jälkeen alkoi sparraaminen ja skenaarioharjoituksiin valmistautuminen. Skenaarioharjoituksissa käytiin läpi mm. kuinka toimia tilanteessa, jossa vastassa onkin useampi, kuin yksi henkilö. Päivän viimeisenä harjoituksena oli luvassa vielä painia. Urheiluosuuden jälkeen aktiivit kokoontuivat porukalla syömään ja keskustelemaan päivän polttavista aiheista.

Kaikin puolin päivä oli erittäin onnistunut ja varmasti fyysisesti raskas. Vastaavanlaisia tapahtumia tulee olemaan myös jatkossa, joten aktivoidu sinäkin ja tule osaksi vapaustaistelua!