Tursaansydän

Itsenäisyyspäivän marsseja ympäröinyt valtava mediahuomio synnytti piikin Kohti Vapautta! -kansanliikkeelle lähetetyissä jäsenhakemuksissa. Kansanliike on tänä vuonna keskittynyt toiminnan vakiinnuttamiseen aggressiivisen värväämisen sijaan, mutta pidämme suomalaisten mielenkiintoa järjestöämme kohtaan erittäin tervetulleena!

Käymme kaikki jäsenhakemukset läpi niin tehokkaasti kuin voimme ja olemme yhteydessä potentiaalisiin aktiiveihin. Mikäli tahdot mukaan säännölliseen toimintaan, järjestämme aina tapaamisen ja haastattelun. Asetamme vuodenvaihteessa jäsenhaastattelut viikkoaktivismin edelle, jotta hakemusten käsittelyajat eivät veny liikaa. Voit lähettää jäsenhakemuksen täältä.

Itsenäisyyspäivä oli siis paitsi marssien myös rekrytoinnin kannalta merkittävä voitto kansallissosialisteille ja muille kansallisradikaaleille. Tästä huolimatta kannustamme lukijoita tekemään oikeusasiamiehelle sekä hallinto-oikeuteen kanteluita ja valituksia siitä, että poliittinen poliisi kielsi laittomasti Kohti Vapautta! -marssin järjestämisen.

Uskomme, että tämän vuoden tapahtumat ovat osoittaneet vihollisillemme niin parlamentissa kuin kaduilla, ettei kansallissosialismia voi tuhota Suomessa. Oikeusmurhat vain ruokkivat suomalaista kapinahenkeä. Tulemme olemaan Suomen kaduilla myös 2020 – entistä runsaslukuisempana!