Tursaansydän

Poliittisen poliisin, valemedian ja sisäministeriön paineesta huolimatta Helsingissä järjestetään tänäkin itsenäisyyspäivänä kansallismielisiä marsseja. Mikäli et pääse paikalle itse, voit seurata tapahtumia reaaliajassa sosiaalisen median kautta.

Kohti Vapautta! -kansanliikkeen Twitter-sivuilla itsenäisyyspäivästä raportoidaan kansallissosialistisesta näkökulmasta. Kansallissosialistit tulevat osallistumaan useisiin päivän tapahtumiin, vaikka eliitti on jo monen vuoden ajan yrittänyt epätoivoisesti tukahduttaa aatetta.

Päivän päätapahtumat ovat klo 16.00 alkava Turvallinen Suomi takaisin -marssi, 18.30 alkava 612-kulkue sekä illalla järjestettävä kansallismielinen konsertti. Kehotamme lukijoitamme osallistumaan niistä jokaiseen.

Alla olevaa Twitter-syötettä seuraamalla saat tietoa päivän kulusta. Jos syöte ei näy selaimellasi, vieraile suoraan Twitter-sivulla: @kohti_vapautta