Tursaansydän

Huomenna itsenäisyyspäivänä Helsingissä tullaan järjestämään useita isänmaallisia tapahtumia poliittisen poliisin (PolPo) voimakkaasta painostuksesta huolimatta.

Ilmeisesti punavihreän sisäministeriön ohjeistamana PolPo on tällä viikolla aloittanut Kohti Vapautta! -kansanliikettä vastaan kohdistuvan painostuksen, jota se itsekin pitää Helsingin Sanomien mukaan täysin poikkeuksellisena. Valtamedia ja PolPo ovatkin tällä viikolla aloittaneet joka vuotisen kampanjansa kansallissosialisteja vastaan. Valtamediassa on pitkin viikkoa joko suoraan tai orwellilaisia kiertoilmaisuja käyttäen väitetty, ettei kokoontumisvapaus koskisi kansallissosialisteja.

Joka tapauksessa pääkaupungissa on huomenna useita kansallismielisiä tilaisuuksia, joihin kehotamme ihmisiä osallistumaan.

Kello 16.00 Helsingin Kansalaistorilla kokoontuu Soldiers Of Odinin (SOO) järjestämä mielenosoitus, johon sisältyy marssi ja puheita. Järjestäjän mukaan osallistujat voivat tuoda omia lippuja sekä banderolleja tapahtumaan.

SOO:n tapahtuma päättyy siten, että halukkaat pääsevät osallistumaan myös perinteiseen 612-soihtukulkueeseen, joka kokoontuu Töölöntorilla kello 18:30.

Illalla on vielä kansallismielinen konsertti, josta saa lisätietoa järjestäjiltä.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla näiden marssien aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Nähdään Helsingissä joulukuun kuudentena!