Tursaansydän

Viime lauantaina joukko kansallismielisiä kokoontui Helsinkiin muistamaan Talvisodan syttymistä sekä mainostamaan tulevaa itsenäisyyspäivän tapahtumaa. Alla on puhe, joka tuolloin kuultiin sekä Mannerheimin patsaalla, että Keskuskadulla.

Tänään, 30.11, Talvisodan syttymispäivänä olemme kokoontuneet tänne mainostamaan tulevan Itsenäisyyspäivän mielenosoitusta, sekä muistelemaan niitä rohkeita miehiä, jotka 80 vuotta sitten joutuivat tarttumaan aseisiin puolustaakseen Suomen nuorta itsenäisyyttä. Nyt puolestaan voimme kysyä, monestako tämän päivän nuoresta olisi puolustamaan maatamme silloin kuin sitä tarvitaan, aikana, jolloin miehet eivät ole enää miehiä, eivätkä naiset naisia. 2000-luvun pilalle hemmotellun nuorison saa romahduksen partaalle jo pari tuntia ilman älypuhelinta, sähköä ja juoksevaa vettä.

Marraskuun viimeisestä päivästä 1939 seurasi 105 kunnian päivää, jonka aikana alivoimaiset suomalaiset sotilaat näyttivät maailmalle, kuinka pieni mutta vakuuttunut joukko voi taistella ja myös lyödä ylivoimaisen vihollisensa, kuten kävi esimerkiksi Suomussalmella tai Raatteen tiellä. Raatteen tien taisteluissa suomalaisten tappiot olivat noin 500 kaatunutta, mutta Neuvostoliiton kahden rykmentin miehistö 44. divisioonasta tuhoutui lähes täysin. Osa puna-armeijan sotilaista kuoli kylmyyteen Neuvostoliiton jätettyä kovaan pakkaseen varautumisen puutteelliseksi.

Verratessamme nykypäivän itsenäisyystaisteluamme sotiemme sankarien taisteluun voimme todeta, että 40-luvulla heillä oli selkeä vihollinen; se tuli idästä aseineen ja univormuineen. Meidän vihollisemme ei puolestaan ole aina yhtä selkeä, se on olemassa monessa muodoissaan kuten globalismi, feminismi, marxismi, monikulttuurisuus ja kapitalismi. Vihollisen todellinen rahoittaja ja ylin johtaja on kuitenkin lopulta aivan sama tänään, kuin mitä se oli 1939. He haluavat tuhota Suomen kansan ja kaikki muut eurooppalaiset kansat pois omien maailmanherruussuunnitelmiensa tieltä.

Siksi olemme nousseet vastarintaan tätä kansanmurhaa vastaan, ja taistelumme jatkuu voittoon asti. Tämän voiton tieltä me tulemme raivaamaan kaikki mahdolliset esteet, joita hallintokoneisto eteemme yrittää asettaa. Itsenäisyyspäivän lähestyessä tiedotusvälineet tuputtavat meille vuosi vuodelta jäämistä kotisohvalle katselemaan ja ihastelemaan samojen herrojen juhlintaa linnassa, jotka leikkaavat päivittäin paloja pois leivästämme, koulutuksestamme, terveydenhuollostamme ja ylipäätään suomen kansan oikeudesta olla isäntä omassa maassaan ilman ulkopuolisten liittoumien kuten EU:n, YK:n tai monikansallisten suuryhtiöiden sekaantumista päätöksentekoon.

Mikäli näitä liittoumia ja poliitikkojamme on uskominen, ovat mielenosoitukset menneiden vuosikymmenien sotasankarien muistamiseksi ja nykyajan kansallismielisen hengen nostattamiseksi hyvien tapojen vastaisia, demokratialle vaarallisia ja ääriajattelua. Me puolestaan kehotamme sinua, suomalainen kysymään itseltäsi seuraavat kysymykset: pystytkö katsomaan itseäsi peiliin ja olemaan tekemättä mitään, kun poliitikot ajavat rakasta isänmaatasi asteittain alas kaikin mahdollisin tavoin minkä ehtivät? Salliiko omatuntosi katsella tätä vierestä? Hyväksytkö sen hiljaisena vain toivoen, ettei totaalinen maamme romahtaminen taloudellisesti, poliittisesti ja kulttuurillisesti sekä kansamme kuoleminen sukupuuttoon Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden ihmisten korvatessa suomalaiset lapset, tapahdu omana elinaikanasi?

Mikäli vastasit kysymyksiin kieltävästi, tule sinäkin mukaan 6.12. marssimaan Kohti Vapautta!