Tursaansydän

Kansallismielisen liikkeen vuoden kohokohta lähestyy jälleen kovaa vauhtia. Taas on tullut aika kunnioittaa menneitä taistelijoita sekä kokoontua vaatimaan uutta itsenäisyyttä. Perinteeksi muodostuneet itsenäisyyspäivän marssit ja muut tapahtumat ovat jälleen olleet julkisessa keskustelussa, kuten joka vuosi ennen itsenäisyyspäivää. Erityisen näkyvästi on hyökätty kansallissosialistien järjestämää marssia vastaan. Tämä ei kuitenkaan rajoitu kansallissosialisteihin vaan marssiin kohdistuva uhkailu on jatkumoa PolPon ja vallanpitäjien kamppailulle kaikkia kansallismielisiä vastaan. Kasvavan painostuksen vuoksi meidän on vielä entistäkin tärkeämpää nyt osoittaa, että kadut kuuluvat todellakin suomalaisille eikä äärivasemmistolaisille tai maahantunkeutujalaumoille.

Hallituksen ja Poliittisen Poliisin (PolPo) vihamielisten lausuntojen vuoksi on pidettävä mahdollisena, että poliisi saattaa pyrkiä itsenäisyyspäivänä rajoittamaan kansallismielisten kokoontumisvapautta. Toivomme, että punavihreän hallituksen ja median painostama poliisi ei sortuisi ylilyönteihin rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää mahdolliselta. Kehotammekin siis kaikkia itsenäisyyspäivän useisiin kansallismielisiin tapahtumiin osallistuvia varautumaan poliisiväkivallan mahdollisuuteen.

Jos poliisi päättää hyökätä esimerkiksi kaasusumutteilla mielenosoittajien kimppuun, on suojalaseista tai aurinkolaseista hyötyä. Myös mahdollisista ensiapuvälineistä ja erityisesti vedestä on hyötyä tuollaisissa tilanteissa. Niin ikään muita laillisia suojuksia kannattaa harkita varmuuden vuoksi. Kenenkään ei kannata jäädä kotia sen takia, että PolPo ja media yrittävät pelotella toisinajattelijoita hiljaiseksi. Monissa maissa vallanpitäjien vihaamat oppositioliikkeet joutuvat kokemaan huomattavasti pahempaa mielivaltaa, mistä Suomenkin valtamedia aika ajoin moralisoi kiinnittämättä kuitenkaan huomiota kotimaan huononevaan tilanteeseen. Itsenäisyyspäivä on meidän suomalaisten juhla ja meillä on täysi oikeus sitä kunnioittaa!

Perinteisen kansallissosialistisen marssin järjestäjät, joihin lukeutuu useita järjestöjä ja yksityishenkilöitä, tahtovat taata rauhallisen tilaisuuden. Tämä varmasti onnistuu, mikäli virkavalta kunnioittaa perustuslain takaamia poliittisia oikeuksia. Toivomme, että osallistujat tuovat mukanaan myös omia lippuja, banderolleja ja tunnuksia. Ota ystäväsi mukaan ja tule viettämään kanssamme isänmaallista itsenäisyyspäivää! Viikonlopun aikana pääkaupunkiseudulla on useita kansallismielisiä tapahtumia marsseista konsertteihin, joten ohjelmaa riittää.

Nähdään Helsingissä 6. joulukuuta!