Tursaansydän

Viikkojen 43–46 aikana on Pohjos-Pohjanmaalla jaettu suuret määrrät Kohti Vapautta! -kansanliikkeen materiaalia katukuvaan.

Viikolla 45 Oulun keskustassa levitettiin materiaalia aktiivien toimesta ja viikon 46 alkupuolella aloitettiin 6.12.2019 pidettävän marssin mainostaminen Raahen alueella. Katukuvaan ja kauppojen ilmoitustauluille aseteltiin runsaasti flyer-materiaalia.


Viikolla 44 Ylivieskassa jaettiin 200 kappaletta lentolehtistä Koskipuhdon alueen kotitalouksiin. Aktivismin päätteeksi pyhäinmiestenpäivänä aktiivit kävivät muistamassa sodissa kaatuneita sankarivainajia.

Samalla viikolla paikallislehti (keskiviikon suurjakelu, levikki 40 000) uutisoi näyttävästi kuvien kera Kohti Vapautta! -kansanliikkeen materiaaleista kaupungin katukuvassa.


Viikolla 43 levitettiin liikkeen ilosanomaa katukuvaan muun muassa Siikalatvan Rantsilassa, Tyrnävällä, Nivalassa, Ylivieskassa sekä Uljuan tekojärvellä Pulkkilassa. Nivalassa myös jaettiin lentolehtisiä myös kotitalouksiin reilut sata kappaletta.