Tursaansydän

Jalkauduimme Turun kävelykadulle aktivismin merkeissä. Monet ohikulkijat tunnistivatkin lippumme ja päivän aikana käytiin useita hyviä keskusteluja, jaettiin runsain määrin lentolehtisiä sekä saimme paljon palautetta toiminnastamme. Ihmiset ovat enenevissä määrin, median maalaamista uhkakuvista huolimatta kiinnostuneita liikkeestämme ja sanomastamme. Yhä yleistyvämpänä piirteenä mielipiteissä voidaan kuulla turhautuneisuus nykyiseen ja kelvottomaan järjestelmäämme, joka kohtelee omia kansalaisiaan toisen luokan kansalaisina. Useat ilmaisivat myös tyytymättömyytensä demokraattiseen järjestelmään jossa äänestämisellä ei käytännössä vaikuteta yhtään mihinkään.

Aktivismin loppupuolella pääsimme vielä todistamaan surkeaa kirkumista naamioituneiden äärivasemmistolaisten ja rotumuukalaisten sirkuskulkueen kulkiessa ohitsemme. Päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja lupaamme palata Turun kaduille!