Tursaansydän

Järjestömme on nyt avannut uuden sosiaalisen median tiedotuskanavan Telegram-pikaviestipalveluun. Kanava toimii yhtenä tiedotusalustana liikkeemme toiminnasta kiinnostuneille.

Kyseessä ei ole keskusteluryhmätyyppinen ratkaisu, vaan kanava, jonka kautta saat puhelimeesi heti tiedon kun sitä päivitetään. Kanavan voi tilata itselleen lataamalla Telegram-pikaviestipalvelun itselleen Google Storesta ja sen jälkeen siirtymällä osoitteeseen t.me/kohtivapautta, josta saat tilattua kanavan itsellesi.

Me emme voi esimerkiksi avata itsellemme Facebook-tiliä, sillä se poistetaan poikkeuksetta sensuuria harjoittavalta alustalta. Kansallismieliset ovatkin siirtyneet yhä enemmän VK-palveluun ja nyt viimeaikoina Telegramiin. Tilaa kanava itsellesi ja saa tiedot tuoreimmista järjestöuutisista välittömästi itsellesi.