Tursaansydän

Sunnuntaina 14.7. kansallissosialistit jalkautuivat Porin kaduille julkisen aktivismin merkeissä. Alla on tekstimuodossa puhe, jonka Petri Nordman piti tapahtumassa:

Me elämme yhteiskunnassa, jossa yli 50-vuotiasta miestä, joka harrastaa seksiä 9-vuotiaan lapsen kanssa, ei saa kutsua pedofiiliksi, koska oikeuslaitoksen mukaan se voi olla kiihottamista kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomista. Tämä johtuu siitä, että miljoonat ihmiset pitävät tätä pedofiilia uskonnollisena esikuvanaan ja samalla he pyrkivät myös levittämään tämän oppeja myös meille länsimaihin.

Me elämme yhteiskunnassa, jossa järjestäytyneiksi rikollisryhmissä oikeudessa asti julistetut ryhmät voivat jatkaa yhdistystoimintaansa, kun taas poliittinen kansalaisvaikutustoiminta pyritään oikeuden päätöksillä kieltämään.

Me elämme yhteiskunnassa, jossa valehtelu on hyväksyttyä, oikein ja siitä jopa voidaan palkita kutsumalla presidentin linnanjuhliin, kun taas valheen paljastaminen on ”hyvien tapojen vastaista.”

Me elämme yhteiskunnassa, jossa oikeuslaitos täysin avoimesti julistaa, ettei poliittisen yhdistystoiminnan tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta.

Silti meille väitetään, että meillä on sananvapaus. Silti meille väitetään, että me olemme kaikki tasa-arvoisia oikeuslaitoksen silmissä. Silti meille väitetään, että perusoikeutemme ovat turvatut.

Olemmeko me kansallismieliset todellakin ainut ihmisryhmä, joka näkee tämän tekopyhyyden läpi? Ovatko liberaalit todellakin niin sokeita, etteivät näe omien arvojensa sekä käytännön toimintansa ristiriitaisuutta?

Meitä vaaditaan kunnioittamaan niitä lakeja ja käytäntöjä, joita muutetaan koko ajan painostavampaan, epämääräisempään ja älyvapaampaan suuntaan sitä mukaa, kun kansallismielisyys nousee merkittävämmäksi oppositiovoimaksi.

Meitä vaaditaan olemaan puhumatta tietyistä kiusallisista aiheista, jotka eivät käy yks-yhteen niin sanottujen unelmoijien fantasiamaailman kanssa. Eurostoliitossa on olemassa yksi totuus, jota ei sovi kyseenalaistaa edes tilastojen tai tutkimustiedon avulla, sillä tilastot ja tutkimukset voivat olla ”vihapuhetta”, mikäli niiden loppupäätelmä on ristiriidassa sen hattaramaailman kanssa, jollaisesta unelmoijat haaveilevat.

Yhä etenevää sensuurikampanjaa perustellaan sananvapauden turvaamisella. Logiikka on erittäin ristiriitainen. Toisaalta älytön on koko poliittinen koneisto ja sen ajamat asiat muutenkin tällä hetkellä.

On olemassa sopuleita, jotka hyväksyvät sensuurin ja poliisivaltiokehityksen mukisematta. On olemassa niitä, jotka eivät ole kiinnostuneita yhteiskunnan kehityksestä huonompaan suuntaan niin kauan, kun itsellä on asiat edes jotenkuten hyvin ja katto pään päällä.

Me kansallissosialistit emme ole edellä kuvatun kaltaisia. Olemme liian velvollisuudentuntoisia, jotta voisimme sivuuttaa tekemämme havainnot. Rakastamme kansaamme ja sen vapautta liikaa, jotta voisimme sivustaseuraajana hyväksyä niiden tuhoamisen ja olla tekemättä asialle mitään.

Tiedän, että kaltaisemme ihmiset ovat yhä kasvava joukko. Olemme huolestuneita suomalaisia, jotka olemme päättäneet omistaa elämämme tekopyhyyden ja katastrofaalisen politiikanteon korjaamiselle. Me tiedämme, etteivät valheessa elävät hallitsijat tule koskaan hyväksymään toimiamme. Me emme myöskään välitä palaakaan heidän kasvavasta hysteriasta sekä sensuurista.

Päinvastoin – jokainen painostuskeino vain provosoi meitä aktiivisempaan toimintaan. Jokainen isku meitä vastaan tarkoittaa päättäväisempää toimintaa, määrätietoisempaa kansan herättämistä sekä esimerkin näyttämistä niille, jotka eivät vielä ole täysillä mukana tulevaisuuden kansallismielisen yhteiskunnan luomisessa.

Meidän rivimme kasvavat joka päivä isommiksi. Joka päivä me kykenemme haastamaan valehtelijoita yhä enemmän, eikä meillä ole aikomustakaan ottaa ensimmäistäkään askelta taakse, kun kyse on kansamme tulevaisuuden turvaamisesta.

Nyt ei ole laiskottelun aika – nyt on toiminnan aika!