Tursaansydän

Sunnuntaina 14.7. Kohti vapautta! jalkautui Porin kaduille valistamaan kansalaisia radikaalista liikkeestämme ja keskustelemaan tulevan viikon Suomiareena -tapahtumasta, jonne pankkiirien sätkynukeista koostuva maamme kansanpetturieliitti kokoontuu verkostoitumaan.

Päivä alkoi lippu- ja banderollitempauksella vilkasliikenteisen maantien ylittävällä sillalla. Runsaiden yläpeukkujen vastaanottamisen jälkeen vuorossa oli siirtyminen Porin keskustaan.

Eetunaukiolla liikkeen aktiivit saivat runsasta näkyvyyttä striimaajien ja mtv3 -kanavan kuvaajilta. Myös tavalliset kansalaiset kuvasivat puhelimillaan banderollin ja lippujen pitäjiä, ja heiltä kysyttiin solkenaan, että saako heidän kuviaan lähettää sosiaaliseen mediaan ja eri pikaviestimien keskusteluryhmiin.

Kahteen kertaan megafonilla pidetty ytimekäs puhe sai kummallakin kerralla jalankulkijat pysähtymään ja kuuntelemaan liikkeen sanomaa.

Aktivismin puolivälissä resurssipulasta tunnettu poliisi saapui paikalle siviiliauton ja kahden partion voimin. Todennäköisesti kaiken takana oli paikallinen vasemmistovaikuttaja, joka kävi keskustelemassa ainakin yhden partion kanssa. Vasemmistolaisen seurassa saapunut nuorehko henkilö, jonka sukupuoli jäi epäselväksi, rohkeni jopa keskisormen näyttöön pitkän etäisyyden päästä ja välittömään paikalta poistumiseen.

Esitteitä jakaneet aktiivit kävivät useita keskusteluja puolesta ja vastaan paitsi yhteiskunnallisista asioista, myös uskonnoista ja ympäristöasioista. Katujen ihmismäärän tasaisesti kasvaessa kasvoi myös esitteiden menekki helposti kolmenumeroiseksi. Päivän tulisimmaksi keskustelijaksi kohosi fanaattinen sionisti, joka solvasi palestiinalaisia vulgaarein sanakääntein. Iäkkään öykkärin mukaan aseettomien mielenosoittajien tappaminen rynnäkkökiväärein on täysin perusteltua, koska hän vetosi sionistien laajalti käyttämään ihmiskilpi -valheeseen.

Napakymppiin osuneen päivän jälkeen oli aika vaihtaa kuulumiset tovereiden kesken ja suunnitella tulevaisuutta.

Porin kadut kuuluvat kansallissosialisteille!

Aktivoidu jo tänään!
yhteys[at]kohtivapautta.com