Tursaansydän

Kohti Vapautta! on suomalainen kansanliike, joka on syntynyt samannimisen itsenäisyyspäivän mielenosoitusperinteen ympärille. Tänä keväänä kansanliike aloitti aiempia vuosia huomattavasti järjestelmällisemmän toiminnan useissa Suomen kaupungeissa. Vastasimme toiminnastamme kiinnostuneiden kysymyksiin muutama viikko sitten ilmestyneessä ”Usein kysytyt kysymykset” -artikkelissa.

”Usein kysytyt kysymykset” -artikkelin jälkeen olemme saaneet tukijoilta tarkentavia kysymyksiä järjestörakenteesta. Meiltä on muun muassa tiedusteltu, käsittääkö Kohti Vapautta! ”todellisuudessa” myös muita suomalaisia kansallismielisiä tai kansallissosialistisia rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä yhdistyksiä. Vastaus on: ”Ei.”

Kohti Vapautta! on toisin sanoen kokonaan itsenäinen järjestö. Teemme yhteistyötä muiden suomalaisten ja eurooppalaisten aatetovereidemme kanssa, mutta yhteistyö ei merkitse sitä, että olisimme jonkinlainen ”verkosto”. Kohti Vapautta! on kansallissosialistinen toimintajärjestö, jolla on omat poliittiset tavoitteet sekä selkeät säännöt aktiiveilleen.

Emme toisin sanoen ole hyvässä emmekä pahassa vastuussa muiden järjestöjen tai niiden näkyvien aktiivien toiminnasta. Kohti Vapautta! tiedottaa omasta toiminnasta omien kotisivujensa sekä sosiaalisen median tilien kautta. Liittymällä Kohti Vapautta! -kansanliikkeeseen liityt ainoastaan meihin etkä mihinkään muuhun suomalaiseen kansallismieliseen järjestöön.

Miksi liittyä sitten juuri Kohti Vapautta! -järjestöön? Vastasimme tähän jo ”Usein kysytyissä kysymyksissä”. Tuolloin kirjoitimme, että kansanliikkeemme eroaa muista edukseen seuraavalla tavalla:

”Olemme periksi antamattomia emmekä pelkää kamppailua. Meillä on myös selkeä kansallissosialistinen ideologia sekä poliittiset päämäärät, jotka tekevät liikkeestämme poikkeuksellisen tiiviin ja määrätietoisen. Olemme myös ainutlaatuisia siinä, että yhdistämme poliittisen teorian, kamppailulajiharjoittelun ja katutoiminnan. Emme tule myymään periaatteitamme parlamenttipaikkojen toivossa, emmekä lopeta toimintaamme ennen kuin Suomi on jälleen aidosti itsenäinen ja suomalainen.”

Kohti Vapautta! on järjestö niille, jotka taistelevat päättäväisesti riippumatta siitä, kuinka aggressiivisesti vihollisemme hyökkäävät meitä vastaan. Emme usko toisen posken kääntämiseen, passiivisuuteen tai armon pyytämiseen vastustajilta. Mikäli kansallismielisyys merkitsee sinulle tinkimätöntä kamppailua suomalaisen Suomen puolesta, kannustamme ottamaan yhteyttä jo tänään!