Tursaansydän

Lauantaina 8. kesäkuuta kansallissosialistit eri puolilta maata kokoontuivat Varsinais-Suomessa ideologisen ja fyysisen koulutuksen merkeissä. Tapahtuma alkoi puolenpäivän aikaan, mutta monet osallistujat olivat saapuneet paikalle jo edellisenä iltana.

Päivän ensimmäisessä puoliskossa käsiteltiin kansallissosialistisen toiminnan tulevaisuuden strategioita Suomessa sekä pureuduttiin myös ideologisiin aiheisiin. Molemmat aihepiirit herättivät mielenkiintoista keskustelua.

Jälkimmäisessä osioissa keskityttiin fyysiseen harjoitteluun sellaisia tilanteita varten, joihin kansallissosialistit saattavat joutua poliittisen toimintansa vuoksi. Monille osallistujille jäi varmasti tästä päällimmäisenä mieleen suora altistus pippurikaasulle ja tovereiden auttaminen kaasut silmillä. Kohti vapautta -kansanliike kannustaa aktiivejaan ja muita kansallismielisiä kaikenlaiseen kamppailu- ja muuhun fyysiseen harjoitteluun.

Päivän päätteeksi illalla oli ohjelmassa vielä uimista, saunomista ja makkaranpaistoa. Osa porukasta suuntasi illan aikana kotimatkalle ja osa jäi sunnuntaihin asti paikalle.