Tursaansydän

Kansallissosialistiaktivistien ryhmä kerääntyi Tampereelle 25.5. toteuttamaan Kohti Vapautta!- kansanliikkeen toista julkista aktivismia. Sade lakkasi juuri sopivasti ennen aktiivien saapumista Keskustorille, missä huomasimme useammalla puolueella olevan EU-vaalikojut pystyssä. Vihreät suhtautuivatkin kansallissosialisteihin suorastaan hysteerisesti piilotelleen kasvojaan kuvaajaltamme. Myös eräs ilmeisesti johonkin puolueeseen kuulunut vanhempi herra tuohtui jakamistamme lentolehtisistä niin, että hän soitti PolPolle, joka tulikin yhden partion ja kenttäjohdon voimin patsastelemaan paikalle veronmaksajien piikkiin.

Puolitoista tuntia kestäneen toiminnan aikana käytiin monia keskusteluja paikallisten kanssa sekä jaettiin useampi sata lentolehtistä. Aktivismin päätteeksi menimme Tampereen Vapauden patsaan luo ottamaan ryhmäkuvan, minkä jälkeen suuntasimme porukalla vielä paikalliselle huoltoasemalle aterioimaan toveriemme seurassa.

Tampere kiittää kaikkia aktivismiin osallistuneita!