Tursaansydän

Perinteisen itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! -marssin kokoontumisaika ja -paikka ovat varmistuneet. Marssi kokoontuu lähtöpisteeseen Helsingin Kaisaniemenrantaan klo 15.00, josta se kulkee Kallion kaupunginosan kautta Töölöön.

Suomalaisten kansallissosialistien järjestämään tapahtumaan sisältyy marssi sekä puheita. Mukaan ovat kutsuttuja kaikki kansallismieliset järjestöt ja yksityishenkilöt, jotka voivat tuoda mukanaan myös omia lippujaan tai banderollejaan.

Kansallismielinen liike on joutunut viime aikoina yhä röyhkeämpien tukahduttamispyrkimysten ja disinformaatiokampanjoiden kohteeksi. Samaan aikaan, kun maahamme virtaava vierasperäinen väestö käyttäytyy yhä ylimielisemmin suomalaisia kohtaan, lobbaavat viranomaiset itselleen ennennäkemättömiä vakoilulakeja pyrkiessään tukahduttamaan kasvavaa vastarintaa. Maan korkein poliisijohto puolestaan retostelee medialle oppositioon kohdistuvilla kieltohankkeilla.

Itsenäisyyspäivä on hyvä tilaisuus näyttää maanpetoksellisille poliitikoille ja korruptoituneille viranomaisille, että me emme hyväksy Suomen muuttamista monikulttuuriseksi poliisivaltioksi. Ota ystäväsi mukaan ja tule itsenäisyyspäivänä kello 15.00 Helsingin Kaisaniemenrantaan!

Tapahtuma tulee päättymään hyvissä ajoin, jotta halukkaat pääsevät osallistumaan myös nyt jo viidettä kertaa järjestettävään isänmaalliseen 612-soihtukulkueeseen, joka alkaa Töölön torilta klo 18.30.

Myöhemmin illalla on halukkaille Vantaalla tarjolla myös lisää kansallismielistä ohjelmaa, kun Bar Rock Bear -nimisessä ravintolassa (Nietostie 11, Vantaa) järjestetään konsertti klo 21 alkaen.