Tursaansydän


Itsenäisyyspäivän perinteeksi muodostuneet kansallismieliset tapahtumat tulevat taas tänäkin vuonna. Näistä näkyvin lienee suomalaisten kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta! -marssi.

Helsingissä 6. joulukuuta järjestettävään marssiin Kohti vapautta ovat tervetulleita kaikki kansallismieliset, ja sinne voi tuoda mukaan omia lippuja ja banderolleja. Viime vuonna tapahtumaan osallistui noin 500 ihmistä useista eri järjestöistä. Näin ollen marssi olikin historiallinen, sillä siitä tuli sotien jälkeisen Suomen suurin kansallissosialistinen tapahtuma. Tehdään jälleen historiaa vuonna 2018!

Suomalainen kansallismielinen liike on joutunut viime vuosina poikkeuksellisen rajujen tukahduttamispyrkimysten kohteeksi, mutta tämä on vain lisännyt kapinamielialaa ja vastarintaa. Mitä kovempaa meitä vastaan hyökätään, sitä vahvemmiksi tulemme.

Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä!

Kohti vapautta! -tapahtuman järjestäjät