Tursaansydän

Joulukuun kuudentena päivänä kansallissosialistit järjestävät marssin Kohti vapautta. Tapahtumaan on kutsuttu kaikki kansallismieliset, jotka allekirjoittavat marssin sanoman.

Tapahtuma on avoimen poliittinen itsenäisyyspäivän marssi, joka on järjestetty aikaisemmin yhden kerran. Tänä vuonna tapahtuma kokee uudistuksen, sillä tällä kertaa eri järjestöt voivat halutessaan tuoda omat lippunsa mukanaan tapahtumaan.

Me tapahtuman järjestäjät tahdomme yhdistää kansallismielisen liikkeen, sillä elämme ajassa, jossa epäyhtenäiset rivit voivat maksaa koko kansamme olemassaolon. Toivommekin, että ihmiset tulisivat paikalle riippumatta siitä, mitä muita ryhmiä tai keitä henkilöitä tapahtumaan osallistuu.

Tätä tapahtumaa ei järjestetä millekään tietylle yksittäiselle järjestölle tai yksityishenkilöille, vaan tapahtuma on kaikille kansallismielisille. Radikaali kansallismielisyys on se, mitä maamme tarvitsee pelastautuakseen sitä uhkaavilta vaaroilta. Tapahtuman keskeisin sanoma on: kansamme on menettänyt itsemääräämisoikeutemme, ja nyt on aika taistella kansanpetturieliittiä vastaan sekä marssia Kohti vapautta!

Tahdommekin rakentaa tapahtumasta marssin, jossa kaikki kansallismieliset tuntevat olonsa kotoisiksi ja jota kaikki avoimesti tukisivat sekä henkisesti että fyysisesti. Toivomme, että paikalle tulemisen lisäksi eri ryhmät ja yksityishenkilöt myös mainostaisivat tapahtumaa ennen H-hetkeä omalla tavallaan; annamme vapaat kädet kaikille vapaaehtoisille mainostajille. Järkeä saa kuitenkin luonnollisesti käyttää. Internetissä levitettävää sekä tulostettavaa materiaalia löydät TÄÄLTÄ.

Käyttäkää mainostuksessa hyväksenne omia sosiaalisia verkostojanne, sosiaalista mediaa, naapuruston postiluukkuja, banderollin mentäviä ylikulkusiltoja ja kaikkea muutakin, mitä tulee mieleen. Emme väitä, että kaikki julkisuus olisi hyvää julkisuutta, mutta mitä enemmän näkyvyyttä, sitä paremman tapahtuman tulemme saamaan aikaiseksi.

Omana ryhmänä mukaan tuleminen ei tietenkään tarkoita, että tapahtumassa voi käyttäytyä miten huvittaa, vaan osallistuminen edellyttää järjestäjän ohjeiden noudattamista. Tukekaa heitä, jotka tukevat teitä. Nähdään itsenäisyyspäivänä!